Internet Körzeti Megbízott
Rendőrsztori 15 - amikor a rend őrei elfelejtik: "Szolgálunk és védünk"  

APEcHes történetek
VIP és no VIP
Rendőrsztorik

A KRESZ §-ai a megállásról

Vicces, humoros képek rendőrökről a nagyvilágból

Linkek:
Rendőrségi körözések
FBI körözések

A legjobb oldalak a neten:
ballon.hu logo
rendorallam.hu

model.hu
randi.hu

 

Mobilok jóáron


Kapuzárás

Kapuzárás - - Kapuzárás
 

Nem tudom hol és mikor történt. Sajnos a képek küldője sem tudja, mert nem Ő készítette, de így kommentálta:
"Hazánkban a rend éber őrei – mint az köztudott – sok-sok új, szép autóval gazdagodtak. Ebből az apropóból tesztelgetik is azokat."
Szerintem a kaput kellett lezárniuk, hogy a bent álló autóval meg ne tudjanak szökni. Remélem, a rendkívül bonyolult, veszélyes és sikeres akció közben senki nem sérült meg! :)
Ha valakinek van pontosabb információja arról, ami történt, akkor kérem, küldje el ide!

Ray.K-nak köszönhetően megkaptam a linket, ahonnan kiderül mi is történt:
"2006. január 16-án 13 óra 30 perc körüli időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya gépkocsizó járőrei közúti közlekedési balesetet szenvedtek a Budapest XV. Károly Sándor utca és Közvágóhíd utca kereszteződésénél.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a járőrautó a Budapest XV., Károly Sándor utcában – védett útvonalon – haladt a szemétégető felől, a Pozsony út irányába.
A Budapest XV., Töltés utca felől egy fehér színű Skoda 120-as típusú személygépkocsi - az elsőbbségadást elmulasztva - a rendőrautó elé kanyarodott, a gépkocsit vezető rendőr, hogy az ütközést elkerülje, elrántotta a kormányt, minek következtében a rendőrautó a Károly Sándor utca egyik lakóházának kerítésének csapódott. A baleset során a szolgálati gépkocsiban tartózkodó mindhárom járőr megsérült, őket a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.
A balesetet okozó Skoda a segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztva elhajtott a baleset helyszínéről.
A baleset egyik szemtanúja feljegyezte az elhajtó autó rendszámát, amelyet 2006. január 16-án 15 óra körüli időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága járőrei Budakeszin az egyik bevásárlóközpont parkolójában megtaláltak. A rendőrök megvárták a gépkocsi tulajdonosát és három utastársát, a négy embert előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályára.
A baleset körülményeinek vizsgálatát a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya munkatársai – szakértők bevonásával – megkezdték."
Idézet az ORFK honlapjáról

Gyors gyógyulást kívánok a sérülteknek és alapos büntetést a baleset okozóinak!!
iKMB

 

 

  Előző rendőrsztori